Bambi & Birdy

Bambi & Birdy

Mittwoch, 5. November 2014

Quiche!











I'm obsessed with quiche these days. It is so easy and so yummy and you can basically use everything in your fridge. 


dough:
250g flour
150g butter
1 egg
1 spoonful salt

filling:

vegetables/ meat
200g cream
2 eggs
cheese

Just prepare a dough and put it into a quiche form. Fry or cook some meat/vegetables and pour them on dough. Prepare mixture of cream and eggs and pour over. Finally add some cheese and bake for approx. 40 minutes! e voila!




Ich habe meine Liebe zu Quiche entdeckt. Es geht einfach, schmeckt köstlich und man kann fast alles verwerten, was man im Kühlschrank hat!


Teig
250g Mehl
150g Butter
1 Ei
1 TL Salz

Füllung:
Fleisch/ Gemüse
200g Sahne
2 Eier
Käse

Forme einen Teig aus den Zutaten und drücke ihn in eine Quiche-Form. Fleisch und Gemüse kannst du anbraten/kochen und dann auf den Teig geben. Verrühre Sahne und Eier und gieße über die Füllung. Am Ende noch etwas Käse drüber, ca. 40 Minuten backen und fertig!




Keine Kommentare: